Takuu ohjausyksikön ohjelmoinnille :

Ohjelmoinnille annamme 14vrk. tyytyväisyys takuun.

Tyytyväisyystakuu koskee ainoastaan: ohjelmaa, ohjelmointia ja sen toimivuutta. Emme myönnä takuuta muille kuin sarjavalmisteisille autoille. Mikäli ajoneuvossa on vika, mikä estää ajoneuvon moitteetoman toiminnon ennen tai jälkjeen ohjelmoinnin on asiakkaan korjattava ajoneuvonsa omalla kustannuksellaan.

Mikäli asiakas vetoaa että ohjelmointi ei vastaa luvattuja arvoja on asiakkaan esitettävä dynamometri tulokset samalta luotettavalta mittaajalta samasta ajoneuvosta: ennen ohjelmointia sekä ohjelmoinnin jälkeen. CT Kiuruvesi ei osallistu mittaustulosten kustannuksiin.

CT Kiuruvesi ei vastaa ajoneuvon moottorin, apulaitteiden, vetopyörästön, kytkimen taikka vaihteiston rikkoontumisesta tai ennenaikaisesta kulumisesta johtuvista kustannuksista. 

CT Kiuruvesi myöntää auton elinikäisen takuun  tekemällleen ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle.

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen. Mikäli lainsäädäntö tai päästömittaus normit muuttuvat ohjelmoinnin jälkeen CT Kiuruvesi ei ole vastuussa mikäli ajoneuvo hylätään vuosikatsastuksessa OBD tai päästömittausten takia.

Huollossa päivitetty ohjelmisto: mikäli ohjelmisto on päivitetty jonkun muun toimesta CT Kiuruvesi palauttaa ohjelmoimansa tiedoston hinnastomme mukaisesti.

Asiakkaalla ei ole oikeuksia alkuperäis ohjelmaan 14vrk. tyytyväistakuun jälkeen, palautamme ajoneuvon alkuperäis ohjelman hinnastomme mukaisesti.

Mikäli asiakas haluaa autoonsa alkuperäisen ohjelmiston eikä asennetussa ohjelmistossa ole todettu vikaa tai virhettä, veloitamme ohjelman palautuksesta 250€ asennettuna. Alkuperäistä ohjelmiston hintaa ei palauteta. Emme palauta ohjelmistoa muuta kuin asennettuna CelticTuning asennuspisteissä. 

CT Kiuruvesi korvaa ainoastaan ohjelmoinnin yhteydessä rikkoutuneet ohjainlaitteet.

Ajoneuvon omistaja/haltija on velvoitettu koeajamaan ajoneuvon ohjelmoinnin jälkeen.

Asiakkaan on esitettävä haltija/omistus-suhteensa ajoneuvoon ennen työn aloittamista.

Arvonnoissamme voittanut henkilö ei voi lunastaa voittojaan rahassa taikka siirtää voittoaan kolmannelle osapuolelle.